....bedre under en stein en
ikke i det hele tatt...
...TRON ØGRIMs HEMMELIGE DATASTED...

NYTTER'E?

I dag legger vi ut LESERBREV om SKOLEPOLITIKK, som ligger vårt SteinHjerte nær... de forteller at det er VANSKELIG å forsøke å slåss for Ungene og Framtida i skolen.
Sånne historier reiser spørsmålet om det nytter?
JA, mener Tøgrim. Fordi han stadig treffer ungdom, lærere, fagforeningsfolk, datafolk, kommunebyråkrater og tilmed noen POLITIKERE - som SIER at NÅ MÅ VI GJØRRA NO!
Og får Høre om at forskjellige bra krefter planlegger INITIATIVER til HØSTEN. Men da gjelder'e Å STÅ PÅ! Og IKKE holde kjeft! To gode, gamle paroler er:

Bare kamp nytter!

Alt lyset kommer nedafra!


Ellers, om OSS: denna gangen er vi bare TO dager for seine! Og vi har lagt inn en SPESIELL BONUS for deg som STADIG SJEKKER oss:
Er'u RASK PÅ'N, kan du tilmed nå å få med deg FØRSTE DEL av Tøgrims klassiske radioserie i NRKP2, DRØMMEN OM DET FULLKOMNE SPRÅK, som går kl. 22.05 ikveld!

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 22.42.35. Bare at neste gang kommer vi (kanskje! hvis det ikke blir for mye sol) søndag 14. Juli.
Layout og html-koding: Gatas Parlament

1996-07-07


Denne uka:LESERBREV fra VIRKELIGHETA!
Øystein MJELDE og Odd Arve NEDAL forteller nøkternt, men SINT om åssen det er å forsøke å gjørra no for UNGA i Norge!

Neste uke: ÅR 3000!
I anledning RADIOSOMMERN og den HEFTIGE serien "DRØMMEN OM DET FULLKOMNE SPRÅK (A. Christensen/T. Øgrim) offentliggjør vi et HEFTIG notat om TEKNOLOGIEN i det TREDJE ÅrTUSEN! (Sommerens Spesialtilbud til ingeniører...)

Forrige uka: 5000 mil med LILLE TOSH!
Sommerlig reiseskildring fra EKSOTISKE LAND, fra LENINBURG til HAVANNA HILTON - ei KLASSISK Tøgrim-maskin-melding til glede for nye lesere!