....bedre under en stein en
ikke i det hele tatt...
...TRON ØGRIMs HEMMELIGE DATASTED...

RADIOSOMMER -

Er vi slappe i sommer? JA, vi må INNRØMME det - HENSYNSLØST ærlige som vi er!
(Gr...B... og andre ministre kunne lære MYE av oss, når det gjelder å takle feil.)

Nå gir vi oss sjøl 14 dager, og LIKKAVÆL er vi fire dager for seine - IGJEN! Å fy, å fy!
SKAMMER vi oss? JA! (Vi er ikke SÅ ærlige at vi sier no anna...) men poenget er altså at juni blei en MYE travlere måned enn vi hadde trudd:

Det arbeidende proletariatet her Under Steinen er blitt 18 og tatt eksamen, begge deler med godt resultat! Dessuten har'n slått tilbake sjofle framstøt fra slemme nett-kapitalister, som ville gi'n JOBB! (Fortsett med det!)

SJEFEN, som ikke jobber men BESTEMMER, har åsså hatt bursda (ikke et RUNDT tall, men et KVADRAT-TALL (36! heh, heh!) og vært en LITTEN tur i LITT-AUEN. Dessuten har MANGE snille mennesker vært kloke nok til å gi'n JOBBER! (fortsett med det!)

MEN ALTSÅ: i JULI! Da blir'e mer FART i BOLLENE! Bl.a. skal TØGRIM jobbe hele tida og værra i RADIO nesten nonstop! (Han har akkurat vært omtrent 13 sekunder i SOMMERÅPENT, men det gjelds ikke:) Ikke bare skal han i SÅNN ER LIVET, NRK P2, onsdag 4 og mandag 29. juli! Men den fantastiske serien DRØMMEN OM DET FULLKOMNE SPRÅK (frilansprisen 1989) går i REPRISE i FIRE UKER! Ikke ei UKE i juli uten TØGRIM på LUFTA, altså!

Det er klart at dissa historiske hendingene må vi følge opp her under steinen. Og parolen må bli:

VIKTIG MELDING! LYTT PÅ RADIO!

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 22.42.35. Neste gang er 5. Juni.
Layout og html-koding: Gatas Parlament

1996-06-28


Denne uka: 5000 mil med LILLE TOSH!
Sommerlig reiseskildring fra EKSOTISKE LAND, fra LENINBURG til HAVANNA HILTON - ei KLASSISK Tøgrim-maskin-melding til glede for nye lesere!

Neste uke: OVERRASKELSE!
Har vi bestemt oss? Ja, vi har det (eller vi later som, ihvertfall...) Men for å kaste spørsmålet over til dere: Hva har det vært FOR LITE AV i de 14 første numrene av STEINEN? (Det kommer nå!)

Forrige uke: ÅSSEN KNEKKE BÆRBARE KASSER!
En SKANDALØS avsløring av åssen forfatteren behandler MASKINER, (ikke-bærbare) DATASELGERE og andre USKYLDIGE VESENER - Ei TEKNISK ARTIKKEL til fryd for NERDENE!