Forsida Steinen 9 - FØRSTE MAI
...TRON ØGRIMS HEMMELIGE DATASTED...

FØRSTE MAI

ville vi feire med no EKSTRA. Men det blei for travlet... med 1.mai:
Det blei fjernsyn og radio og artikler som sku' vært færi og ørten møter. På PAPIR blei Tøgrim utspørt om framtida i NY TID (men så forkorta at han virker som en spiidfrik). ArbeiderArtikkelen om HØYANGER blei trykt 30. april i KLASSEKAMPEN (de korta bort alt om Høyanger) og 2. mai i SOGN DAGBLAD (de korta alt som IKKE var om Høyanger).

VITSEN med Steinen er å få diskusjon og bli lest - av dere som ikke BARE er opptatt av KASSER men åsså bryr seg om SAMFUNNET (inklusive barn, katter, hunder, damer, arbeidere, skoleelever og andre dyr!) Og sånt som detta gjør oss gla. Fordi det viser at vi når fram.

Takk for BREV og PEKERE dere legger ut! Vi kommer tilbake til begge deler... Og feirer ellers ARBEIDERNES DAG i ENKELHET med å VÅRE pekere til EZLN,Marcus - og tilbake til HELGE, om er den første som har lagt ut peker til Under Steinen i JAPAN!
Så LOVER vi å PUSSE OPP Under Her når vi FÅR tid. (Kanskje til 17. mai?)

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag. Neste gang er 8 Mai.
Layout og html-koding: Gatas Parlament

1996-05-01


Denne uka: INTERNETTMASKIN?
FATTIGKASSE eller SLAVELENKE? En DAGFERSK artikkel for det PROGRAMLØSE PROLETARIATET før førsteMAIdagen!

NESTE UKE: POSTEN!
E-post KOMMER, sneglepost på papir DØR. Men hva med POSTbudene da? POSTkontorene? PENsjonistene? DIStriktene? Mer ARBEIDERstoff kommer. (Venner i HORDALAND POSTORG, sjekk denna!)

FORRIGE: SKOLEPOLITIKK #4!
Å NEI, Å NEI! Serien om SKOLEN slutter med en artikkel som forteller om ÅSSEN DET GIKK. Kanskje det mest RASENDE angrepet på GUDMUND HERNÆS som er trykt i Norge?