Forsida Steinen 7

LANGT INNI FINNSKOGEN,


på enden av ei dårlig telefonlinje,

henger en gammal 386 som SåVIDT kjører VINDÅVS. Der sitter ei LÆRER og Sørfer med et14 400-modem.
HUN er vår HELT! HENNE lager vi Under En Stein for!

Innmari KUUULE nett-desainere lager førstesider som det tar lærer'n vår ET KVARTER å hente. Under ligger FEM ETASJER med menyer, som hu må gjennom for å finne ut at det va'kke no spennende i bånn...

VÅR filosofi er: INGEN digre bilder somtar mye tid i toppen. TEKST STRAKS, unngå tomme menysider. KORT NED: RETT HERFRA til ALLE ARTIKLER. Vi ække MOT at det er FINT, men: INNHOLD framfor FORM!

STEINEN er nemlig ikke laga for Pentium Pro og vegg-til-vegg- skjerm på sjefens kontor. Men for GAMLE kasser og DÅRLIGE linjer. Leve LAVTEKNOLOGISK INTERNETT for FOLKET!


Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 23,39,48. Neste gang er 24 april.
Layout og html-koding: Gatas Parlament
© Kåppyreit???

1996.04.17


Denne uka: SKOLEPOLITIKK #3!
I fjor vår KUNNE Norge fått bortimot VERDENS BESTE pol'tikk for data i SKOLENE... Hva vi KUNNE gjort, står i denne 3. delen i serien om DATA og SKOLEN.

NESTE UKE: SKOLEPOL'TIKK #4!!!
Å NEI, Å NEI! Serien om SKOLEN slutter med en helt NY artikkel som forteller om ÅSSEN DET GIKK. Kanskje det mest RASENDE angrepet på GUDMUND HERNÆS som er trykt i Norge?

Forrige: Blir FORFATTERE DUMME av DATABOKSER?
Det skreiv ihvertfall forfatter'n GUNNAR STAALESEN i 1990! Ettersom få ting er morsommere enn å ærte en hissig BERGENSER, ga det meg åpning for et LIVLIG svar... (en Tøgrim- klassiker til glede for nye lesere!)