....bedre under en stein en
ikke i det hele tatt...
...TRON ØGRIMs HEMMELIGE DATASTED...

HAL! Hal? hal...

FUTURISME Under Stein' i dag!!! Nå får kunsthistorie-ekspertene blant lesera slapp'a, for vi mener ikke bilder av små hunder med 30 bein eller jagerflygere som stuper ned gjennom en spiral for å bombe en by - altså, vi snakker ikke om
KUNSTRETNINGA futurisme.
Vi tenker på den UHEMMA GLEDEN ved å SPEKULERE om framtida. Sånne Framtids-Fantasier er best, syns jeg, når de er Ville og Fantasirike og Ikke Forstyrra av For mye Saklighet. De er gjerne GÆRNE åsså... Men det gjør ikkeno!

For de Tørre, Fornuftige, Saklige er nemlig alltid gærne, de åsså. Men de er i tillegg KJEDELIGE! De VILLE, FANTASIRIKE spekulasjonene er ihvertfall FRUKTBARE. De setter TEKNERN i sving. Dessuten er de VELDIG morsomme å lese 50 år etterpå, når alt er gått HELT anderledes! (HAL fxm han i Clarke/Kubricks 2001. Han er KRAFTIG forelda! Husker dere den Herr!lige scenen der de slår ham av? Ei deilig GAMMALDAGS, futuristisk maskin!

Nå, alvorlig snakka: Det er ei MÅLSETTING at Stein' skal værra ALLSIDIG. Vi HAR skrivi om pol'tikk og skole og den 3. verden og sånne alvorlige greier. Vi HAR diskutert kasser og tekno. Det kommer MER sånt. Men vi VIL åsså at når Vi har liggi her ute i skauen et års tid, så skal de FramtidsHungrene Huene som Stikker Stælkæue' Sitt under Steinen finne nok stoff til at de sitter FLERE TIMER og leser, og går fra oss Begeistra eller RASENDE!

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 22.42.35. Bare at neste gang kommer vi (kanskje) søndag 21. Juli.
Layout og html-koding: Gatas Parlament

1996-07-15


Denne uka: 3000-tallets BOKSER!
UFATTELIG heftig skildring av ENORMT STORE MASKINER om (litt over) TUSEN ÅR! (NØRDEMAT! YEAH!) Men hvis du ikke hører NRK-P2 hver SØNDAG fra 15 til 16 og 22 til 23, så skjønner du ikke hva vi snakker om, DIN DUST! (Det siste mente vi ikke - bare NESTEN...)

Neste uke: MER kunstige SPRÅK!
Til ære for RADIOSOMMERN med "DRØMMEN OM DET FULLKOMNE SPRÅK (som går HELE JULI!) og VerdensEsperantoKongressen (pust!) som åpner i PRAHA denna uka, sitater fra DESCARTES, Tøgrim (og kanskje andre kloke menn?) om Språk og Virkelighet!

Forrige uka: LESERBREV
Øystein MJELDE og Odd Arve NEDAL forteller nøkternt, men SINT om åssen det er å forsøke å gjørra no for UNGA i Norge!