....bedre under en stein en
ikke i det hele tatt...
...TRON ØGRIMs HEMMELIGE DATASTED...

BUSKMANNEN I SAN FRANSISCO

HOWDY, FOLKS!
Jeg skriver detta i San Fransisco, ettersom jeg besøker USA for første gang (ja, nå slepper tilmed JEG inn!

Nå bare den pussigste - og mest tankevekkende - opplevelsen: Nere ved Fishermans Wharf (som var for fiskere før, men nå mest for turister) kom jeg forbi en BUSK på gata.
Et nærmere blikk viste at busken egentlig var to greiner. Han som satt bak og holdt dem, var en alvorlig, småvokst, kanskje 60 år gammal svart mann...
Når folk kom forbi, og gikk tett innpå busken (som de, underlig nok, stort sett IKKE la merke til), delte busken seg, og mannen sa BOOH! (am'rikansk for BØ! - for dere som ikke kan engelsk.)
De skremte blei først sjokka, og så (stort sett) begeistra. Det samme med publikum på flere hundre, tvers over gata, som sto og prøvde å se uskyldige
ut...
Ei entusiastisk dame i en butikk like ved, fortalte at han haddi sitti der i 5 år...og sendt 3 unger gjennom college på penga han fikk inn.
Hva denna historia handler om? (The american dream? Rase - en NEGER i busken? Persepsjon?) jeg veit ikke -
Men jeg er altså her for å kikke på no greier i slikondar'n...
og jeg er sikker på at det er en sammenheng.

Ta vare på Norge mens jeg er borte, ok?


Denne sida kommer i ny utgave neste torsdag klokka 28.42.35. noe sånt som 26. september..
Rapporter feil til Martin.

1996-09-19


Denne uka: HEFTIG i GENEVE!
HVORFOR kommer verdenshistorias største investeringsbølge nå? HVORFOR er kjempene så REDDE -
og INVESTERER SOM ville f...? Her er SVARA, dessuten Tøgrims svimeslåtte intrykk fra FNs mange-milliarder-dyre åttedagers TELESJÅVV - artikkelen
POLITIKERA ikke har LEST! (og det er verst for dem...)

Neste uke: Kvinnens PLASS?
DAMER og INTERNETT! HVORFOR er det flere Kvisete Gutter enn Kvisete Piker på Nettet? ÅSSEN blir'e i MÅRRA? NÅR tar jentene over makta på Nettet - og HVORFOR er det SIKKERT at de gjør det? Gutter - IKKE les denna! (Aldri før lest av noe menneskeøye, bortsett fra Bernhard S. og enkelte andre, men de gjelds ikke!)

Forrige uke: Adresse: KYBERROMMET!- Ei GOD GAMMAL artikkel til hjelp for ANDRE gamlinger (som fx bare har sørfa i 17 dager og trenger no'n tips? NEI, NEI, Erik Meyn, dette var IKKE et hipp til deg! ÅNEI!) (Dessuten må SPRÅKRÅDET nå notere seg hva TØGRIM skriver, og holde opp å TULLE!)